BioFluid balkonnövény- és muskátli bio tápoldat

BioFluid balkonnövény- és muskátli bio tápoldat

Biofluid® egy természetes alapanyagú növény-kondicionáló készítmény, mely alkalmazható minden balkonnövény- és muskátli-kultúrában, a termesztés minden ciklusában. Serkenti a növekedést (eredést, csírázást), növeli a szárazságtűrő és a különböző korokozókkal szembeni ellenállóképességet. BIO termesztésben is használható, kemikáliáktól mentes, környezetbarát tápoldat!

 

 

580 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Beltartalmi értékek
Felhasználás
Eltarthatóság
Részletek

A Biofluid® egy természetes alapanyagú növénykondícionáló készítmény növénykárosító baktériumok, gombák, rovarok valamint fonálférgek leküzdésére. Különlegessége, hogy folyamatos használata mellett többszörösére növeli a nitrogén, foszfor, kálium és a mikroelemek hasznosulását.

 

A Biofluid® alkalmazható minden balkonnövény- és muskátli-kultúrában, a termesztés minden ciklusában. Serkenti a növekedést (eredést, csírázást), növeli a szárazságtűrő és a különböző korokozókkal szembeni ellenállóképességet. Levélre permetezve megakadályozza, illetve visszaszorítja a növény rovar- és gombafertőzöttségét.

 

Talajba juttatva megköti és a növény számára felvehetővé teszi a nitrogént, valamint feltárja a zárt kötésben lévő felhalmozódott káliumot és foszfátokat. Javítja a talajszerkezetet, oxigént juttatva a termesztő közeg mélyebb részeire és visszaállítja a talajéletet.

 

Felhasználható minden balkonnövény és muskátli tápanyag-utánpótlására, hiánytünetek és létgyengeség kezelésére. Optimális értéken tartja a tápanyagszintet, elősegítve annag felvételét, még a téli időszakban is.

A Biofluid® rendszeres használata fénylően zöld levélzetet, kompakt növekedést, folyamatos virágzást eredményez, illetve  erőteljesebb színvilág bontakozik ki. 

Tápanyag-összetétele harmonizált a növények számára. Könnyen felvehető makro- és mikroelemekben, nyomelemekben, természetes enzimekben és hormonokban gazdag. Keverhető minden növény-védőszerrel és műtrágyával.

 

Felhasználás: tavasztól őszig hetente egy, télen havonta két alkalommal: 10 ml/liter (2 kupak) levélre permetezve, vagy hígtrágyaként.

Adatok
Cikkszám
BF_1L_MUS
Tömeg
1,06 kg/db
Min. rendelhető mennyiség
4 db
Beltartalmi értékek

N 0,04-0,8%;

P205 0,006-0,6%;

K20 0,02-0,7%;

Ca min. 0,008%;

Mg min. 0,005%

Felhasználás

Felhasználás: tavasztól őszig hetente egy, télen havonta két alkalommal: 10 ml/liter (2 kupak) levélre permetezve, vagy hígtrágyaként. Adagolás: 10 ml - 2 kupak/ 1 l víz.

Eltarthatóság

Száraz, hűvös, fagymentes, fedett helyen, eredeti, zárt csomagolásban 2 évig.